Er drevet af hjerteblod for at rejse og opleve verden. Dyrker interesser for kultur og historie on the fly og on-site. Etablerer gerne personlige kontakter på lokationen, hvilket giver anderledes vinkler og kant. Prioriterer sprogkompetencer, da kommunikation er porten til en luksus af autentiske oplevelser.

Planlægger med stort P – skarp til at optimere og få inkluderet de vildeste drømme. Altid i gang med research i forhold til en bred vifte af potentielle destinationer. Blik for at være på forkant og agere, når mulighederne viser sig.

Arrangerer så vidt muligt rejsen selv for at få ønsket tilsnit. Bestiller tidligt og får destinationens bedste tilbud uanset om det er overnatning på hotel, hostel eller privat logi. Styr på flyruter, lokale hjemmesider, prisstrukturer og relevante åbningstider.

Rejser helst med let bagage, hvad enten det er en måneds rundrejse på et andet kontinent, en sørejse eller intens storbyferie. Håndbagage rækker og giver smidighed i programmet, eliminerer risikoen for forsvundet bagage samt unødig ventetid ved bagagebåndet. Har blandt andet forbløffet immigrationsmyndighederne i Japan samt personalet på et krydstogtsskib.